Hotel Xanadu Island 5*Descriere hotel

Hotelul Xanadu Island 5* se afla situat la 60 km de aeroport si la 25 km de centrul orasului Bodrum, in satul Akyarlar, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2010, are o suprafata totala de 55.000 m patrati, si este compus dintr-o cladire principala cu 4 nivele "Main Building", 8 "Bungalow-uri", 9 corpuri cu 2 nivele "Villa" si corpul "SPA".
Main Building: 56 de camere tip Courtyard Suite cu o camera (20 camere connection Courtyard Suite, unite prin usa, max. 2+2 sau 3 persoane, 51 m patrati), 8 camere tip Manor House Suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, dressing, max. 2+2 sau 3 persoane, 72 m patrati), 25 de camere tip Romance Suite cu 2 camere (living, dormitor fara usa, dressing, 2 bai: una cu dus, cea de-a doua cu jacuzzi, max. 2 persoane, 60 m patrati).
Bungalow: 50 de camere tip Sunset Suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 2+2 persoane, 70 m patrati), 19 camere tip Deluxe Suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 2+2 persoane, 80 m patrati), 30 de camere tip Elegance Suite cu 3 camere (living cu birou, 2 dormitoare cu usa, 2 bai, max. 4+2 persoane, 92 m patrati), 8 camere tip Lavender Suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, (unul din dormitoare are zona de living), dressing, 2 bai: una cu jacuzzi, terasa cu sezlonguri, max. 4+2 persoane, 110 m patrati), 14 camere tip Executive Suite cu 3 camere (living cu zona de sufragerie, 2 dormitoare cu usa, dressing, 2 bai: una cu jacuzzi, max. 4+2 persoane, 124 m patrati), 3 camere tip Royal Suite cu 4 camere (living cu zona de sufragerie, 3 dormitoare (unul cu dressing), camera de birou, 3 bai (una cu jacuzzi), 2 terase mobilate (una cu zona de sufragerie), max. 6+2 persoane, 238 m patrati).
Villa: 8 vile tip Premium Villa cu 2 nivele (la primul nivel: living cu birou si cu zona de sufragerie, toaleta, bucatarie utilata, camera pentru personal dedicat cu intrare separata din curte, baie cu dus, piscina proprie; la nivelul al doilea: 3 dormitoare cu usa, dressing, 3 bai (una cu jacuzzi), max. 8+2 persoane, 284 m patrati), 1 vila tip Royal Villa cu 2 nivele (la primul nivel: living cu zona de sufragerie, dormitor cu dressing, baie, camera de birou, bucatarie utilata, debara, dormitor pentru personal dedicat cu baie si intrare separata, 2 terase cu zona de sufragerie (una pentru 4 persoane, cea de-a doua: cu barbeque pentru 8 persoane), piscina propie; al doilea nivel: 4 dormitoare (2 simple cu baie, o camera cu dressing, baia cu jacuzzi, sauna cu baie cu aburi, terasa cu sezlonguri, a doua camera cu dressing, baie cu jacuzzi, terasa cu sezlonguri, max. 11 persoane, 537 m patrati).
Hotelul Xanadu Island 5* este situat pe o peninsula, printre gradini si curti pitoresti cu flori, fiind inconjurat de dealuri stancoase si palmieri. Hotelul este recomandat turistilor VIP.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 2 restaurante a la carte (italian - cu rezervare, gratuit; cu fructe de mare - contra cost, interzis copiilor sub 12 ani), 7 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, medic (la solicitare), centru SPA, coafor, lant de magazine, curatatorie chimica si spalatorie.
Relaxare si sport: Gratuit: sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei, baschet,
teren de tenis cu suprafata sintetica (ziua), teren sportiv, inchirierea echipamentului de tenis, mini-fotbal, tenis de masa, darts, biliard, bowling (3 piste), program de animatie, muzica live si discoteca.
Contra cost: baie turceasca, sauna, jacuzzi, masaj, nocturna terenului de tenis,
lectii de tenis, lectii de diving, sporturi nautice si internet Wi-Fi (pe intreg teritoriul hotelului).
Copii: restaurant, meniu, piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost).
Plaja este privata cu pietris si 2 pontoane. La piscina si la plaja: umbrelele, sezlongurile, saltele si prosoapele sunt oferite gratuit.


                 

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu cada, dus, foehn, aer conditionat centralizat,
televizor, telefon, minibar (bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic - gratuit),
seif (gratuit), pardoseala - gresie si parchet, balcon sau terasa, room service (24 de ore - contra cost) si internet Wi-Fi (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel