Despre Travel Matters

traiesc, explorez si mă inspir

Agenţia de turism Travel Matters infiintata in anul 2012 este promotoarea vacantelor personalizate (de Leisure), pline de inedit si aventura la cele mai inalte standarde de confort si cu cele mai bune facilitati de transport. In acelaşi timp oferim servicii de Corporate travel (team building, conferinţe, întâlniri, simpozioane, evenimente). Deţinem cea mai moderna platforma de Turism Online din tara care permite accesul de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop si desktop), cu informaţii in timp real despre destinaţii, hoteluri, tarife si Oferte Speciale (Last Minute). In baza noastră de date se regăsesc cele mai vizitate destinaţii turistice din lume si prestigioase hoteluri. Echipa noastră tanara, profesionista, creativa si dinamica, tratează cu atenţie, receptivitate si responsabilitate fiecare solicitare si oferă cele mai bune soluţii de călătorie si sejur, pliate pe dorinţele clienţilor.

Viziunea noastră consta in oferirea celor mai bune opţiuni de Leisure si Corporate Travel de pe piata, asigurarea de condiţii optime de călătorie si fidelizarea clienţilor, iar portofoliul nostru dovedeşte cu prisosinta satisfacţia deplina a celor care ne-au ales. Colaborarea noastră exceptionala cu cei mai mari touroperatori de pe piata interna si internationala asigura obţinerea celor mai avantajoase tarife pentru bilete de avion, transferuri, pachete de vacanta spre toate colturile lumii, precum si organizarea de evenimente corporate, ce se ridica la cele mai inalte standarde de exigenta. Oferim servicii de travel (Leisure si Corporate) unei serii de companii multinaţionale. Obiectivul nostru este sa ne dezvoltăm si mai mult pe acest segment de piata. Experienta noastră in vacante exotice pline de culoare, in cele mai îndepărtate destinaţii va asigura sejururi de vis si experiente de neuitat. De asemenea, va asteptam cu cele mai bune opţiuni de turism de lux, dar si turism social; echipa noastră fiind deschisa oricărei solicitări.

Motto-ului nostru: „traiesc, explorez si mă inspir” i se adauga cele trei atribute care ne caracterizeaza: incredere, profesionalism si competenta.