Hotel Marina Byblos 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Marina Byblos  4* se afla intr-o locatie foarte buna, adiacent faimoasei plaje Jumeirah, aproape de zonele business cele mai importante din Dubai, precum Dubai Media City, Internet City si JAFZA. Hotelul este perfect atat pentru afaceri cat si pentru vacanta. Camerele spaţioase de la Hotelul Marina Byblos 4* au mobilier de designer şi un pat cu o tăblie capitonată. Acestea includ mini-bar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Se oferă gratuit articole de toaletă, halate de baie şi papuci. Mâncare tradiţională englezească este servită la English Pub-ul de la Marina Byblos Hotel 4*. Oaspeţii se pot relaxa cu o ceaşcă de cafea proaspătă la magazinul de cafea sau pot gusta cocktailuri la clubul de noapte din incintă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Marina Byblos 4* dispune de un bar, seif, magazine, aer conditionat, zona pentru fumatori, 6 restaurante (a la carte), restaurant (bufet), terasa la soare, sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness, masaj, biliard, baie turceasca, piscina in aer liber, room service, sali de conferinta si petreceri, babysitting, spalatorie, salon de frumusete si club de noapte. Internetul wireless este disponibil in camerele hotelului (15 aed/ora). Servicii: Nell Gwynne - pub englezesc, Captain`s Table - restaurant principal, Cho Sun - restaurant korean si club, Tchaikovsky - restaurant rusesc si club de noapte, Arena - terasa cu narghilea si Amageus - lounge bar.

Camere hotel

Hotelul Marina Byblos 4* dispune de 184 de camere elegante, pentru fumatori si nefumatori, precum si apartamente decorate cu gust cu privire la port si yachturi. Camera Deluxe single are 27 mp, camera deluxe twing are 34 m patrati. Camerele executive single si dubla executive au 42 m patrati, iar apartamentul aquamarine are 65 m patrati. Toate camerele sunt dotate cu: LCD - TV, seif, minibar, aer conditionat.

Masa hotel

Mic dejun.