Hoteluri Tunisia

Pentru cautare 'Hoteluri Tunisia' am gasit 95 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Lella Baya Thalasso4

Hotelul Lella Baya Thalasso 4* se afla la 7 minute de mers pe jos de Carthage Land si Yasmine Beach, la 9 minute de Port Yasmine, la 35 de minute de mers cu masina de Aeroportul Enfidha si la 47 de mi

Hotel Sentido Le Sultan 4

Hotelul Sentido Le Sultan 4* este situat pe plaja din Hammamet, la 3 km de centrul oarsului si la 8 km de gara din localitatea Bir Bourekba.

Hotel One Resort El Mansour4

Hotelul One Resort  El Mansour 4* este amplasat pe tarmul Marii Mediterane, pe una din frumoasele plaje din Mahdia, la 3 km de centrul orasului si la 1 ora de mers cu masina de Aeroportul Interna

Hotel One Resort Jockey4

Hotelul One Resort Jockey  4* este situat pe plaja, in orasul Monastir la 20 de minute de Aeroportul International Habib Bourguiba, la 1 ora si 20 de minute de Aeroportul Interantional Hammamet s

Hotel One Resort Aqua Park & Spa 4

Hotelul One Resort Aqua Park & Spa 4* este situat la 8 km de centrul orasului Monastir si la 170 de km distanta de aeroport.

Hotel Golden Tulip Taj Sultan5

Hotelul Golden Tulip Taj Sultan 5* se afla langa Plaja Yasmine Hammamet, la 15 minute de centrul orasului Hammamet si la 61 de km de Aeroportul Carthage.

Hotel Vincci Rosa Beach4

Hotelul Vincci Rosa Beach 4* este situat in orasul Monastir, la 4,4 km de Aeroportul International Habib Bourguiba Monastir, la 11 km de orasul Sousse si la 21 de km de Port El Kantaoui.

Hotel Steigenberger Marhaba Thalasso5

Hotelul Steigenberger Marhaba Thalasso 5* se afla in Hammamet, la 700 de metri de site-ul roman Pupput, la 19 minute de mers pe jos de Vila George Sebastian, la 3,1 km de Carthageland Hammamet, la 3,6

Hotel Iberostar Selection Royal El Mansour5

Hotelul Iberostar Selection Royal El Mansour 5* este situat în Mahdia, langa plaja de la Marea Mediterana si face parte din lantul hotelier  Iberostar Hotels & Resorts.

Hotel Concorde Green Park Palace5

Hotelul Concorde Green Park Palace 5* este situat in Portul Kantaoui la 8 km de Sousse si la 20 de km de Aeroportul Habib Bourguiba.

Hotel Jaz Saphir Palace & Spa5

Hotelul Jaz Saphir Palace & Spa 5* se afla langa Plaja Yasmine-Hammamet, la cativa pasi de Medina si Yasmine, la 45 de km de Aeroportul Enfidha si la 85 de km de Aeroportul Tunis.

Hotel Tui Sensimar Oceana Resort & Spa 5

Hotelul Tui Sensimar Oceana Resort & Spa 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este inconjurat de gradini luxuriante de palmieri si este amplasat chiar pe plaja in regiunea turistica Hammamet

Hotel Concorde Marco Polo4

Hotelul Concorde Marco Polo 4* se afla in zona turistica Hammamet, la 1,3 km de Yasmine Hammamet, la 1,4 km de Costa Mall, la 2 km de Muzeul Religiilor, la 5 km de situl roman Pupput si la 45 de km de

Hotel Marhaba Palace4

Hotelul Marhaba Palace 4* se afla la 5 minute de mers pe jos de Port El Kantaoui, la 26 de km de Aeroportul Internaţional Monastir, la 15 minute de mers cu masina de Medina si Muzeul de Arheologie So

Hotel Medina Solaria & Thalasso5

Hotelul Medina Solaria & Thalasso 5* se afla in statiunea tunisiana Yasmine Hammamet, in imediata apropiere a unui club de iahturi si a 2 terenuri de golf.

Hotel Laico Hammamet5

Hotelul Laico Hammamet 5* este situat in Golful Hammamet, la 10 minute de mers cu masina de Hammamet.

Hotel El Mouradi Palm Marina5

Hotelul El Mouradi Palm Marina 5* se afla langa portul de agrement El Kantaoui.

Hotel Marhaba Beach4

Hotelul  Marhaba Beach 4* este situat la 2 minute de mers pe jos de plaja, la 3 km de centrul orasului Sousse si la 30 de minute de Aeroportul International Monastir–Habib Bourguiba.

Hotel Medina Diar Lemdina4

Hotelul  Medina Diar Lemdina 4* este situat in Yasmine Hammamet, la 300 de metri de plaja si la 10 km de terenurile de golf  Citrice si Yasmine.

Hotel Alhambra Thalasso5

Hotelul Alhambra Thalasso 5* se afla in statiunea tunisiana Yasmine  Hammamet, la 200 de metri de plaja si face parte din lantul hotelier Warwick Hotels and Resorts.

Hotel Medina Belisaire & Thalasso 4

Hotelul Medina Belisaire & Thalasso 4* se afla la doar 200 de metri de plaja privata din Yasmine-Hammamet.

Hotel El Mouradi Hammamet4

Hotelul El Mouradi Hammamet 4* este situat in statiunea Yasmine Hammamet.

Hotel Marhaba Royal Salem4

Hotelul Marhaba Royal Salem 4* destinat exclusiv familiilor, este amplasat in mijlocul unor gradini si paduri intinse pe 7 hectare, la 10 minute de mers cu masina de Medina si Muzeul de Arheologie din

Hotel El Mouradi Palace5

Hotelul El Mouradi Palace 5* se afla in centrul statiunii Port El Kantaoui din zona turistica Hammamet.

Hotel El Mouradi Mahdia5

Hotelul El Mouradi Mahdia 5* este situat pe o plaja de pe tarmul tunisian al Marii Mediterane, la 5 km de Mahdia si la 40 de km de orasul Monastir.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.