Hotel Xanadu Island 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Xanadu Island 5* se afla situat la 60 km de aeroport si la 25 km de centrul orasului Bodrum, in satul Akyarlar, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2010, are o suprafata totala de 55.000 m patrati, si este compus dintr-o cladire principala cu 4 nivele "Main Building", 8 "Bungalow-uri", 9 corpuri cu 2 nivele "Villa" si corpul "SPA".
Main Building: 56 de camere tip Courtyard Suite cu o camera (20 camere connection Courtyard Suite, unite prin usa, max. 2+2 sau 3 persoane, 51 m patrati), 8 camere tip Manor House Suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, dressing, max. 2+2 sau 3 persoane, 72 m patrati), 25 de camere tip Romance Suite cu 2 camere (living, dormitor fara usa, dressing, 2 bai: una cu dus, cea de-a doua cu jacuzzi, max. 2 persoane, 60 m patrati).
Bungalow: 50 de camere tip Sunset Suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 2+2 persoane, 70 m patrati), 19 camere tip Deluxe Suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 2+2 persoane, 80 m patrati), 30 de camere tip Elegance Suite cu 3 camere (living cu birou, 2 dormitoare cu usa, 2 bai, max. 4+2 persoane, 92 m patrati), 8 camere tip Lavender Suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, (unul din dormitoare are zona de living), dressing, 2 bai: una cu jacuzzi, terasa cu sezlonguri, max. 4+2 persoane, 110 m patrati), 14 camere tip Executive Suite cu 3 camere (living cu zona de sufragerie, 2 dormitoare cu usa, dressing, 2 bai: una cu jacuzzi, max. 4+2 persoane, 124 m patrati), 3 camere tip Royal Suite cu 4 camere (living cu zona de sufragerie, 3 dormitoare (unul cu dressing), camera de birou, 3 bai (una cu jacuzzi), 2 terase mobilate (una cu zona de sufragerie), max. 6+2 persoane, 238 m patrati).
Villa: 8 vile tip Premium Villa cu 2 nivele (la primul nivel: living cu birou si cu zona de sufragerie, toaleta, bucatarie utilata, camera pentru personal dedicat cu intrare separata din curte, baie cu dus, piscina proprie; la nivelul al doilea: 3 dormitoare cu usa, dressing, 3 bai (una cu jacuzzi), max. 8+2 persoane, 284 m patrati), 1 vila tip Royal Villa cu 2 nivele (la primul nivel: living cu zona de sufragerie, dormitor cu dressing, baie, camera de birou, bucatarie utilata, debara, dormitor pentru personal dedicat cu baie si intrare separata, 2 terase cu zona de sufragerie (una pentru 4 persoane, cea de-a doua: cu barbeque pentru 8 persoane), piscina propie; al doilea nivel: 4 dormitoare (2 simple cu baie, o camera cu dressing, baia cu jacuzzi, sauna cu baie cu aburi, terasa cu sezlonguri, a doua camera cu dressing, baie cu jacuzzi, terasa cu sezlonguri, max. 11 persoane, 537 m patrati).
Hotelul Xanadu Island 5* este situat pe o peninsula, printre gradini si curti pitoresti cu flori, fiind inconjurat de dealuri stancoase si palmieri. Hotelul este recomandat turistilor VIP.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 2 restaurante a la carte (italian - cu rezervare, gratuit; cu fructe de mare - contra cost, interzis copiilor sub 12 ani), 7 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, medic (la solicitare), centru SPA, coafor, lant de magazine, curatatorie chimica si spalatorie.
Relaxare si sport: Gratuit: sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei, baschet,
teren de tenis cu suprafata sintetica (ziua), teren sportiv, inchirierea echipamentului de tenis, mini-fotbal, tenis de masa, darts, biliard, bowling (3 piste), program de animatie, muzica live si discoteca.
Contra cost: baie turceasca, sauna, jacuzzi, masaj, nocturna terenului de tenis,
lectii de tenis, lectii de diving, sporturi nautice si internet Wi-Fi (pe intreg teritoriul hotelului).
Copii: restaurant, meniu, piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost).
Plaja este privata cu pietris si 2 pontoane. La piscina si la plaja: umbrelele, sezlongurile, saltele si prosoapele sunt oferite gratuit.


                 

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu cada, dus, foehn, aer conditionat centralizat,
televizor, telefon, minibar (bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic - gratuit),
seif (gratuit), pardoseala - gresie si parchet, balcon sau terasa, room service (24 de ore - contra cost) si internet Wi-Fi (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel