Hotel Bodrum Bay Resort 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Bodrum Bay Resort 5* se afla situat la 35 km de aeroport si la 1,5 km de centrul oraşului Bodrum, în localitatea Bardakchi, pe malul mării. Hotelul a fost construit în anul 1987, are o suprafaţă totală de 57 000 m patrati, iar ultima renovare a fost facuta in anul 2010. Hotelul are o clădire principală "Hotel" cu 6 nivele şi 20 de blocuri "Club" cu 2 nivele.
Hotel: 49 de camere tip Hotel Standard room (max. 3 persoane, 28 m patrati), 23 de camere tip Hotel Deluxe room cu o cameră (max. 3 persoane, 30 m patrati).
Club: 141 de camere tip Club Standard room (max. 2 persoane, 20 m patrati).
Hotelul Virgin Bodrum 5* are un spaţiu exterior extins şi cu multă vegetaţie, camere confortabile şi spaţioase, fiind recomandat tinerilor si cuplurilor.
Copii sub 16 ani nu sunt acceptati in hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, restaurant a la carte (bucătărie grecească, cu rezervare, o masă/sejur- gratuit, băuturi- contra cost), 5 baruri, piscină exterioară, medic la solicitare, centru SPA, coafor, lanţ de magazine, spălătorie si curăţătorie chimică.
Relaxare si sport: Gratuit: baie turcească, saună, sală de fitness, jacuzzi, aerobic,
aqua-aerobic, volei pe plajă, tenis de masă, biliard, sporturi nautice fără motor, muzică live, program de animaţie, discotecă (intrarea) si internet Wi-Fi (în lobby).
Contra cost: masaj, lecţii de diving si sporturi nautice cu motor.
Plajă este privata cu platformă si bar pe plajă (gratuit - doar băuturi). La piscină şi pe plajă: umbrelele, şezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu duş (Club), cadă (Hotel), foehn, aer condiţionat individual, televizor, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), balcon franţuzesc sau terasă, pardoseală - gresie (Club), pardoseală - mochetă (Hotel). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel