Hotel Transatlantik Hotel & Spa 5*Descriere hotel

Transatlantik Hotel & Spa 5* este situat intre legendarii Munti Taurus ai apele turcoaz ale Marii Mediterane, la numai 500 de metri de Goynuk, la 150 de metri de plaja si la aproximativ 9 km de centrul statiunii Kemer. La 50 de km distanta se afla Aeroportul Antalya. Hotelul este construit in stil arhitectural original avand forma unui vapor cu 389 de camere si o gama variata de facilitati moderne. Dotarile de lux, ospitatlitatea si profesionalismul gazdelor il recomanda pentru vacante de lux petrecute in cuplu sau cu familia.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, aer conditionat, gradina, facilittai pentru persoanele cu dizabilitati, WiFi, schimb valutar, terasa la soare, lift, supermarket, spalatorie, sala de gimnastica, seif, magazine, servicii medicale, restaurant a la carte, restaurant bufet, bar, cafenea, zone pentru fumatori, snack bar la piscina, piscina in aer liber, sali de conferinte, lounge cu TV, salon de frumusete, jacuzzi, masaj, camera de aburi, sauna, tratamente spa, teren de jaca pentru copii, animatori, club de noapte, piscina pentru copii, sala de jocuri, umbrele, sezlonguri, club pentru copii, volei, aerobic, biliard, fitness, tenis de masa, schi pe apa, banana boating, catamaran, jet ski, teren de tenis, windsurfing, baschet, bowling, scufundari, curse de motociclete.

Camere hotel

Camerele elegante si moderne sunt dotate cu: balcoane, aer conditionat, incalzire, pardosele mochetate, mini baruri, TV, telefoane, seifuri, terase, bai cu dusuri si uscatoare de par.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.