Hotel Samara Hotel 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Samara 5* se afla situat la 27 km de aeroport, la 8 km de centrul oraşului Bodrum si la 4 km de localitatea Torba, pe malul mării. Hotelul a fost construit în anul 1995, are o suprafaţă totală de 70 000 m patrati, iar ultima renovare a fost facuta in anul 2010.
Hotelul este compus dintr-o clădire principală "Main Building cu 3 nivele si 2 clădiri "Annex"cu 2 nivele.
Main Building: 211 camere tip Standard room (max. 3+1 persoane, 30 m patrati).
Annex: 23 de camere tip Standard room (2 camere sunt destinate pentru persoane cu dizabilităţi, max. 2+1 persoane, 28 m patrati), 8 camere tip Family room cu 3 camere (hol, 2 dormitoare cu uşă, max. 6 persoane, 50 m patrati), 11 camere tip Junior Suite cu 2 camere (living, dormitor cu uşă, max. 4 persoane, 40 m patrati).
Hotelul Samara 5* este situat pe o porţiune pitorească a litoralului Mării Egee, fiind înconjurat de un spaţiu exterior extins cu vegetaţie bogată. Hotelul este recomandat familiilor cu copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, restaurant a la carte (turcesc, pescăresc, cu rezervare, o masă/sejur - gratuit), 6 baruri, piscină exterioară, piscină interioară, cabinet medical, coafor,
lanţ de magazine, spălătorie si 3 săli de conferinţe (100-300 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turcească, saună, jacuzzi, sală de fitness, aerobic,
aqua aerobic, volei pe plajă, baschet, mini-fotbal, squash, 2 terenuri de tenis cu suprafaţă sintetică (ziua), tenis de masă, darts, biliard, mini-golf, bocce, sporturi nautice fără motor, windsurfing (cu licență), program de animaţie, discotecă (intrarea) si internet Wi-Fi (în lobby, bar si pe plajă).
Contra cost: masaj, închirierea echipamentului de tenis, aparate electronice, internet-cafe, sporturi nautice cu motor si lecţii de diving.
Copii: piscină, tobogan acvatic, loc de joacă, mini-club (4-12 ani) si bonă (contra cost).
Plaja este privata cu nisip si platformă. La piscină şi pe plajă: umbrelele, şezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.
 

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu cadă, foehn, aer condiţionat centralizat (Main Building), aer condiţionat individual (Annex), televizor, telefon, minibar (apă se suplimenteaza zilnic, iar bauturile racoritoare se suplimenteaza doar la sosire - gratuit), seif (gratuit), pardoseală - mochetă sau gresie, balcon sau terasă (nu în toate camerele) si room service (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana.

Masa hotel