Hotel Pasa Beach 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Pasa Beach  4* se afla  la 30 m  de plaja, la 3 km de Marmaris, la 5 km de Icmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman. Hotelul este format dintr-o cladire principala cu 6 etaje cu 3 ascensoare, in care sunt dispuse un total de 426 de camere, dintre care 99 camere duble, 325 camere triple, 2 camere de familie. Dintre acestea 30 de camere sunt cu vedere la mare si 396 camere sunt cu vedere la uscat.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Pasa Beach  4* ofera urmatoarele facilitati: Gratuit: baie turceasca, sala de fitness, sauna, aerobic, aqua aerobic, tenis de masa, darts, muzica live, internet Wi-Fi (in lobby); Contra cost: masaj, jacuzzi, biliard, sporuri acvatice pe plaja, internet cafe, plaja proprie cu nisip si pietris, umbrele, sezlonguri, saltele gratuit la piscina si la plaja, prosoape de plaja gratuit, restaurant, snack bar, piscina in aer liber cu sectiune pentru copii si un tobogan de apa, piscina interioara cu sistem de incalzire.

Camere hotel

Camerele standard cu vedere la teren au o suprafata de 18 mp si pot gazdui maxim 2+1 persoane. Acestea sunt dotate cu canapea, Aer Conditionat individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, mini bar, mocheta, balcon, TV, baie cu dus sau cada.
Camerele standard cu vedere mare au o suprafata de 18 mp si pot gazdui maxim  2+1 persoane. Acestea sunt dotate cu canapea, Aer Conditionat individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, mini bar, mocheta, balcon, TV, baie cu dus sau cada.
Camerele deluxe cu vedere la mare au o suprafata de 22 mp si pot gazdui maxim  3+1 persoane. Acestea sunt dotate cu Aer Conditionat individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, mini bar, mocheta, balcon, TV, baie cu dus sau cada si pat pliant.
Camere deluxe cu vedere laterala la mare au o suprafata de 22 mp si pot gazdui maxim  3+1 persoane. Acestea sunt dotate cu Aer Conditionat individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, mini bar, mocheta, balcon, TV, baie cu dus sau cada si pat pliant.

Masa hotel

All Inclusive