Hotel Imperial Sunland 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Imperial Sunland 5* este situat in Beldibi, statiunea Kemer, intre Munții Taurus și Marea Mediterană, la 20 de metri de propria plaja accesibila printr-un pasaj subteran. Complexul are un pub englezesc si un snack bar care serveste spaghete, pizza si fructe proaspete. O mica sala de cinema pentru cinefili, un centru spa si wellness si o piscina in aer liber deschisa in sezon completeaza facilitatile moderne oferite oaspetilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Imperial Sunland 5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, restaurant (a la carte), bar, room service, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, cameră de bagaje, seif, fax/copiator, salon de frumuseţe, săli de conferinţe şi petreceri, spălătorie, lift, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, biliard, teren de joacă pentru copii, animatori, zonă de plajă privată, spa și centru de wellness, saună, baie turcească/baie de aburi, masaj, piscină interioară (deschisă în sezon).

Camere hotel

Cele 263 de camere au balcoane mobilate cu vedere la grădina, mobilier modern din lemn, WiFi gratuit, TV prin satelit şi mini baruri.

Masa hotel

All Inclusive.