Hotel Ideal Pearl 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Ideal Pearl  4* se afla in statiunea Marmaris, la 5 minute de plimbare de plaja si este destinat in exclusivitate adultilor.  Oaspetii sai savureaza specialitati locale tip bufet la restaurant si se delecteaza cu ceai, cafea si prajituri dupa amiezele la snack bar. Zilnic se ofera programe de animatie, activitati sportive, relaxare la baia turceasca si la masaj. Se pot organiza excursii la Mugla situata la 50 de km distanta.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ideal Pearl  4* dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, cameră de bagaje, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, bar, restaurant (bufet), snack bar, fax/copiator, serviciu de călcat, spălătorie, curăţătorie chimică, WiFi gratuit in camere, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, animatori, spa și centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, masaj, saună, sală de fitness, darts, zonă de plajă privată.


Camere hotel

Fiecare din cele 114 camere este prevazuta cu ferestre din podea pana in tavan, balcon cu vedere la piscina sau la gradina, TV satelit, mini bar.


Masa hotel