Hotel D Maris Bay (ex D-Hotel Maris) 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul D Maris Bay (ex D-Hotel Maris) 5* este situat in Marmaris, intr-un golf linistit, imprejmuit de paduri de pin si de munti. Aeroportul Dalaman se afla la 120 de km. Hotelul detine 5 plaje cu steag albastru in Peninsula Datca, piscine in aer liber si interioare si un centru spa. Restaurantele a la carte si tip bufet servesc specialitati turcesti si internationale. Se ofera transfer gratuit la plaje si un heliport.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul D Maris Bay (ex D-Hotel Maris) 5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, seif, bar, restaurant, mic dejun în cameră, room service, pranz la pachet, WiFi gratuit, magazine, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, bancomat, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă, grădină, sporturi nautice, scufundări, caiac, windsurfing, zonă de plajă privată, caiac, bibliotecă, tenis de masă, teren de tenis, spa și centru de wellness, piscină interioară (deschisă în sezon), baie turcească/baie de aburi, masaj, sală de fitness, saună, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare.

Camere hotel

Cele 200 de camere cu design modern sunt dotate cu balcoane cu vedere la Marea Egee, aer conditionat, TV LED, WiFi gratuit. 

Masa hotel