Hotel Crystal Paraiso Verde Resort 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Crystal Paraiso Verde Resort 5* se afla situat la 40 km de aeroport, la 50 km de centrul Antalyei si la 11 km de staţiunea Serik. Hotelul a fost construit în anul 2004, are o suprafaţă totală de 42 000 m patrati, iar ultima restaurare a fost facuta in anul 2010.
Hotelul este compus din 8 clădiri cu 5 nivele şi 3 clădiri cu 2 nivele: 470 de camere tip Standard room (6 camere pentru persoane cu dizabilităţi, max. 3 persoane, 26 m patrati), 148 de camere tip Family room I cu 2 camere (2 dormitoare cu uşă, 2 băi: una dintre ele - cu duş, 2 TV, max. 4 persoane, 42 m patrati), 50 de camere tip Family room II cu o cameră (french bed, pat supraetajat, max. 3+1 persoane, 26 m patrati), 2 camere tip Suite rooms cu 2 camere (living, dormitor cu uşă, baie cu jacuzzi, 2 balcoane, 2 TV, max. 2 persoane, 44 m patrati).
Hotelul Crystal Paraiso Verde Resort 5* are un spatiu exterior foarte frumos, fiind recomandat cuplurilor si familiilor cu copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 4 restaurante a la carte (turcesc, pescăresc, italian, mexican: cu rezervare, o masă/sejur/ la un singur restaurant - gratuit), 8 baruri (un bar este deschis 24 de ore), 2 piscine exterioare, piscină interioară, 2 tobogane, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lanţ de magazine, spălătorie, curăţătorie chimică si sală de conferinţe (250 de persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plajă, baschet, mini-fotbal, 2 terenuri de tenis cu suprafaţă dură, tenis de masă, darts, mini-golf, program de animaţie
muzică live, discotecă si internet Wi-Fi (în lobby).
Contra cost: masaj, închirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, lecţii de tenis, bowling (2 piste), aparate electronice, internet cafe
biliard, sporturi nautice si windsurfing (cu licenţă).
Copii: bufet, piscină, loc de joacă, mini-club (4-12 ani) si bonă (contra cost).
Plaja este privata cu nisip sau pietriş si un bar pe plajă (gratuit). La piscină şi pe plajă: umbrelele, şezlongurile si saltelele sunt oferite gratuit, iar prosoapele de plaja sunt oferite cu garantie.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu cadă, foehn, aer condiţionat individual, televizor,
telefon, minibar (băuturile răcoritoare se suplimentează zilnic - gratuit), seif (gratuit)
pardoseală - parchet laminat sau gresie, balcon si room service (24 de ore - contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.