Hotel Barut Sorgun Sensatori 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Barut Sorgun Sensatori 5* este un resort modern care merita numele de "stralucitor de luxos". Hotelul consta din 3 sectiuni destinate familiilor si adultilor si isi gazduieste oaspetii in mod exceptional.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Barut Sorgun Sensatori 5* le ofera oaspetilor sai o multitudine de facilitati: piscine, volei pe plaja, teren de tenis, snooker, tenis de masa, aerobic, sala de fitness, tir cu arcul, centru de sporturi nautice, animatie, sala de jocuri, lant de magazine, facilitati internet, teren de fotbal, baie turceasca, masaj, cosmetica, mini club pentru copii, teren de joaca pentru copii, mini golf, jocuri electronice, mini restaurant pentru copii, piscina pentru copii, mini discoteca, tenis de masa, restaurante a la carte, turcesc, italian, pescaresc, barbeque, restaurant principal, facilitati pentru organizare conferinte/intruniri.

Camere hotel

Camerele spatioase (34 mp) cu parchet sunt dotate cu: balcon, Aer Conditionat, telefon, TV LCD, internet Wi-Fi, canale muzicale, baie cu uscator de par, papuci,  seif, mini bar, cafetiera/ceainic, fier de calcat.

Masa hotel