Hotel Asteria Zeus Didim (ex Aurum Spa & Beach Resort) 5*



Descriere hotel

Hotelul  Asteria Zeus Didim (ex Aurum Spa & Beach Resort) 5* este situat in Akbuk, pe malul marii, la 14 km de centrul orasului Didim, la 50 de km de Aeroportul Milas, 57 de km de orasul Milas si la 83 de km de Bodrum. Hotelul detine o plaja lunga de 250 de metri, piscina in aer liber, sauna, baie turceasca, centru de fitness, restaurant tip bufet si restaurante a la carte cum sunt Cunda cu specific pescaresc, Kebabistan cu preparate turcesti si restaurantul Belissiam care servste preparate italiene. Gazdele ofera facilitati pentru activitati sportive si sporturi nautice cum sunt snorkellingul si scufundarile. Serile sunt oferite programe de divertisment.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, vestiare, parcare publica gratuita fara rezervare, babysitting/servicii pentru copii, aer conditionat, minimarket, camere de familie, magazine, salon de frumusete, lounge/cameră cu TV, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit in zonele publice, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, bar, snack bar, restaurant a la carte, bar la piscină, restaurant bufet, snack bar, serviciu de călcat, spalatorie, curatatorie chimica, zonă de plajă privată, terasa, gradina, piscină în aer liber, zona de mica adancime,  tobogan acvatic, jucării pentru piscină, spa și centru de wellness, sala de fitness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, aqua park, divertisment de seară, animatori, club de noapte/DJ, darts, tenis de masa, camera de jocuri, teren de joacă pentru copii, teren de tenis. 

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, balcon, mini bar, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, seif, baie cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, prosoape.

Masa hotel

All Inclisive Plus.