Hotel Zeavola Resort 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Zeavola Resort 5* este situat într-un refugiu tropical de 4 ha din extremitatea nordică a Insulei Phi Phi,  la aproximativ 48 de km distanţă de oraşul Phuket. Centrul de agrement Zann Zanook oferă cursuri de scufundări PADI, excursii de vizitare a insulelor cu ghid şi tururi de observare a rechinilor si furnizează echipamente sportive, pentru jocuri de volei sau jocuri cu Frisbee pe plajă. Restaurantul Baxil serveşte specialităţi thailandeze  şi o selecţie excelentă de vinuri internaţionale. Restaurantul Tarcada oferă un meniu internaţional, preparate  la grătar şi din fructe de mare. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, grădină, zonă de plajă privată, piscină în aer liber, restaurant, room service, seif, ziare, magazine, camere pentru nefumători, serviciu de transfer contra cost, birou de turism, magazin de suveniruri/cadouri, schimb valutar, salon de frumuseţe, spălătorie, WiFi gratuit, scufundări, snorkelling, pescuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Suitele de lemn inconjurate de grădini au aer conditionat, mini baruri, seifuri, telefoane, balcoane, DVD playere, CD playere, frigidere, piscine proprii, WiFi gratuit, bai, uscatoare de par, articole de toaleta gratuite, papuci, zone de relaxare, birouri.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune