Hotel Khao Lak Laguna Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Khao Lak Laguna Resort 4*  este situat pe tarmul zonei Khao Lak, la aproximativ 59 d ekm de Phuket. Restaurantul Oriental ofera preparate thailandeze si internationale, precum si meniuri la cerere. Centrul Chiva Spa ofera masaje, tratamente cosmetice si corporale, sala de fitness complet echipata si sauna.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, acces imediat la plajă, grădină, terasa, transfer la aeroport, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, seif, închirieri auto, ziare, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, room service, restaurant, bar, grătar, meniu pentru copii, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, spălătorie, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj, bibliotecă, teren de golf la maxim 3 km, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, biciclete disponibile  gratuit, divertisment de seară, ciclism.  

Camere hotel

Fiecare camera beneficiaza de aer conditionat, balcon, telefon, minibar, zona de relaxare, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, baie en suite cu cada si chiuveta din marmura, halate de baie, uscator de par, frigider, birou, papuci de casa, TV cu canale prin satelit.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa
All Inclusive.