Hotel Ibis Style Krabi Ao Nang 3*



Descriere hotel

Hotelul Ibis Style Krabi Ao Nang 3* se afla la 2,3 km de Arena de Box Ao Nang Krabi, la 2,6 km de plaja Nopparat Thara si la 58 de km de Aeroportul Internaţional Phuket. Restaurantul hotelului serveşte preparate thailandeze şi internaţionale. Hotelul face parte din lantul hotelier ibis Style.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla urmatoarele facilitati: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, ziare, terasă la soare, piscină în aer liber, masaj, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, serviciu de transfer  gratuit, zonă pentru fumători, camere de familie, camere pentru nefumători, room service, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, meniu pentru copii, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete contra cost, echipament de joacă pentru exterior, serviciu zilnic de menaj, spalatorie/curatatorie chimica. 

Camere hotel

Toate camerele sunt prevazute cu aer condiționat, TV cu ecrane plate cu canale prin cablu si canale prin satelit,  zone de relaxare, balcoane, bai cu dusuri, uscătoare de păr şi articole de toaletă gratuite, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei, seifuri, teefoane, frigidere, fierbatoare electrice.

Masa hotel

Mic dejun