Hotel Hyatt Regency Hua Hin 5*



Descriere hotel

Hotelul Hyatt Regency Hua Hin 5* este amplasat in mijlocul unei zone de vegetatie tropiacala intinsa pe 5 hectare si ocupa o zona de plaja  cu nisip alb de 315 metri lungime. Hotelul detine un centru spa premiat. Restaurantul McFarland House este situat intr-un pavilion din secolul al XIX-lea si ofera preparate rafinate europene moderne. Piata Cicada se afla la numai 3 minute de mers pe jos, piata de noapte si gara din Hua Hin sunt la 5 minute de mers cu masina, iar aeroportul se gaseste la 20 de minute distanta de mers cu masina. Hotelul apartine lantului hotelier Hyatt Regency.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, vestiare, terasă la soare, grădină, acces imediat la plajă, bar, snack bar, mic dejun în cameră, room service, lift, seif, ziare, aer condiţionat, magazine, serviciu de transfer contra cost, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, magazin de suveniruri/cadouri,  salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, camere de familie, castroane pentru animale de companie, coș pentru animale de companie, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu de secretariat, babysitting/servicii pentru copii, piscină pentru copii, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, spălătorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, umbrele de plajă, șezlonguri, prosoape de piscină, tobogan acvatic, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, curs de gatit, divertisment de seară,  sporturi nautice, inchirieri biciclete, tenis de masă, teren de tenis, teren de golf  la maxim 3 km. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer condiţionat, balcon, mini bar, seif, birou,  ventilator, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, ceas deşteptător, WiFi gratuit, statie iPod, fierbător electric, sauna, frigider, fier de călcat, baie cu dus/cada, uscător de păr, toaletă, halate de baie, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.