Hotel Spring Vulcano 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Spring Vulcano 4* este situat la 300 de metri de plaja din Playa de Las Americas şi oferă o piscină mare în aer liber. Fiecare cameră este dotata cu aer condiţionat are un minibar şi un balcon privat. Hotelul Vulcano 4* este situat în apropierea plajei, in vecinatatea celor mai bune centre comerciale și de divertisment; aproape de terenurile de golf din Playa de Las Americas. Hotelul Vulcano 4* are un restaurant tip bufet şi un restaurant cu bucătărie deschisă, care serveşte preparate la grătar. Există şi un snack bar lângă piscină. Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în zonele publice ale Hotelului Vulcano 4*. Oaspeţii au la dispoziţie un lounge şi 2 baruri, cu spectacole şi muzică live seara.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Spring Vulcano 4* ofera oaspetilor sai bufet-restaurant, un restaurant grill cu show cooking, snack bar la piscină, conexiune gratuita la internet Wi-Fi, un lounge, 2 baruri cu spectacole de seară și muzică, închiriere de mașini și o parcare publica gratuită.

Camere hotel

Hotelul are 371 de camere spaţioase și echipate cu mini-bar, uscător de par, aer condiționat, TV prin satelit, seif gratuit (în funcție de tipul de cameră) și o terasă sau un balcon. Hotelul are, de asemenea, 12 camere adaptate pentru persoane cu handicap.

Masa hotel

Demipensiune.