Hotel Spring Bitacora 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Spring  Bitacora 4* este situat în centrul localităţii Playa de Las Americas şi este înconjurat de grădini. Hotelul Bitacora 4* are Aer Condiţionat, Wi-Fi gratuit şi piscine mari, cu tobogan. Camerele de la Bitacora sunt mari şi au TV şi mini-bar. Ele au, de asemenea, balcoane, unele cu vedere la mare sau la piscină. Există o zonă de joacă pentru copii şi un program de activităţi pentru copii şi adulţi.
Restaurantul principal al hotelului oferă bufete pentru mic dejun, prânz şi cină. La piscină este disponibil şi un snack bar. Magazine şi divertisment pot fi găsite la doar câteva minute de mers pe jos, în timp ce terenul de golf Las Americas este la aproximativ 1 km distanţă. Parcare gratuită poate fi găsită în apropiere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Spring Bitacora 4* ofera turistilor sai mai multe restaurante, piscina de adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, babysitter, tenis, mini golf si acces la internet.

Camere hotel

Camerele hotelului Bitacora 4* sunt dotate cu baie cu dus, Aer Conditionat, TV, telefon, mini-bar, foehn, seif si balcon sau terasa.

Masa hotel

Demipensiune.