Hotel Sol Palmanova Mirlos Tordos 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Sol Palmanova  Mirlos Tordos 3* este situat la 120 de metri de plaja Palma Nova Bay, in apropierea centrelor comerciale, restaurantelor si divertismentului, la doar 10 minute de terenul de golf din Santa Ponsa, la 14 km de Palma de Mallorca si la 24 km de aeroport. Acest hotel cu o tematică specifică Familiei Flintstone este ideal pentru o vacanţă de familie la soare în Mallorca. Hotelul Sol Mirlos Tordos 3* vă întâmpină cu Fred şi familia sa, la doar 14 km de capitala insulei Mallorca, Palma. Aici, copiii între 4 luni şi 17 ani se pot distra toată ziua la 4 cluburi de copii diferite, împărţite pe grupe de vârstă. Printre activităţile disponibile se numără polo, tir cu arcul şi alte sporturi. De asemenea, puteţi petrece o zi relaxantă în grădinile de lângă cele 2 piscine în aer liber sau pe plaja din apropiere, cu nisip auriu şi ape limpezi precum cristalul. Tematica hotelului este prezentă şi în restaurant, unde copiii se pot bucura de un gustos meniu Flintstones, pregătit în bucătăria lui Betty. Există, de asemenea, un snack-bar lângă piscină, astfel încât vă puteţi bucura de o băutură răcoritoare sub soarele cald al insulei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sol Palmanova  Mirlos Tordos  3* ofera oaspetilor sai un restaurant bufet, snack bar, 2 piscine, programe de animatie, sporturi, aerobic, tenis de masa, club pentru copii, parcare si internet.

Camere hotel

Hotelul Sol Palmanova  Mirlos Tordos  3* dispune de 638 de camere duble si 30 single cu terase, bai complet echipate (camerele single au dus), Aer Conditionat, TV satelit cu canale spaniole si internationale, telefon direct si seif (contra-cost).

Masa hotel

All Inclusive.