Hotel Silken Sant Gervasi 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Silken Sant Gervasi 3* este situat la numai 8 minute cu trenul de Plaza Catalunya, in cartierul linistit Sant Gervasi. Parcul Guell in care se afla lucrari si mozaicuri ale lui Antonio Gaudi este la numai 15 minute de mers pe jos,iar Gara El Putxet  la 50 de metri distanta. Restaurantul hotelului  oferă preparate din bucătăria tradiţională, cu influenţe moderne. Acest hotel face parte din lantul hotelier Silken.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii  au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, restaurant a la carte, room service, snack bar, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, parcare acoperită, birou de turism, cameră de bagaje. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, seif, telefon, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit, birou, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun