Hotel Pinero Tal 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Pinero Tal 3* este situat la doar 300 de metri de Plaja El Arenal, la 5 minute de mers pe jos de mai multe restaurante, magazine si baruri, la 14 km de centrul oraşului Palma si la 8 km de Aeroportul din Palma. Hotelul detine 198 de camere si face parte din lantul hotelier Pinero Hotels. Oaspetii inoata la piscina in aer liber sau la cea acoperita si incalzita iarna, se antreneaza la sala de fitness si se amuza de programele de divertisment zilnice. Exista si o sauna la un cost suplimentar. Hotelul detine o terasa deschisa, gradina si un restaurant care ofera preparate in stil  bufet.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Pinero Tal 3* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, incalzire, lift, seif, camere de familie, bar, automat (băuturi), restaurant (bufet), piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, schimb valutar, birou de turism, fax/copiator, cameră de bagaje, închirieri auto, curăţătorie chimică, spălătorie, animatori, închirieri biciclete, cameră de jocuri, biliard, tenis de masă, saună, sală de fitness. Nu există acces la internet. Nu există parcare disponibilă. 

Camere hotel

Camerele decorate simplu au vedere la piscină, la grădini sau la mare si sunt dotate cu balcoane, aer conditionat, TV prin satelit, seifuri de închiriat si bai cu articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Demipensiune.