Hotel Adrian Hoteles Jardines de Nivaria (ex Jardines de Nivaria) 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Adrian Hoteles Jardines de Nivaria (ex Jardines de Nivaria) 5* este un hotel de lux, situat in linistita localitate Playa de Fanabe, separata de plaja doar de o faleza de promenada.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Adrian Hoteles Jardines de Nivaria (ex Jardines de Nivaria) 5* este format din 5 cladiri ce au o arhitectura tipica insulelor. Hotelul este in intregine climatizat. Intregul complex hotelier are terase cu gradini tropicale, fantani si cascade artificiale, toate cu vedere spre mare. Complexul hotelier dispune de 3 piscine (dintre care una climatizata si una cu apa sarata), jacuzzi, piscina pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrele si bar cu aperitive. Terenurile de tenis au iluminare nocturna. Contra cost: sala de fitness, centru de frumusete, sauna, baie turceasca, salon de masaj, ping-pong si biliard.

Camere hotel

Camerele hotelului Jardines de Nivaria 5* sunt decorate cu mult bun gust, au baie cu uscator de par, telefon direct, TV via satelit, minibar, aer conditionat, seif de inchiriat, balcon sau terasa.

Masa hotel

Mic dejun.