Hotel Best Jacaranda 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Best Jacaranda 4* este amplasat în mijlocul unor grădini, la 300 de metri de plaja Fanabe. Hotelul ofera vedere la mare, 6 piscine cu o cascadă şi camere cu balcon. Camerele spaţioase ale hotelului Jacaranda 4* sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Toate au minibar şi baie echipată complet.
Hotelul Jacaranda 4* oferă bucătărie deschisă şi cine tematice săptămânale. Barul de lângă piscină serveşte gustări toată ziua şi oaspeţii pot savura băuturi la barul cu pian. In hotelul Jacaranda 4* se afla si o sală de sport. De asemenea, turistii au la dispoziţie terenuri de tenis, facilităţi de tenis de masă şi un teren multifuncţional.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Best Jacaranda 4* este un complex modern, compus din mai multe cladiri. Intre cladiri se afla o portiune cu piscine tropicale si cascade. Hotelul dispune de hol cu receptie, restaurant, piano-bar, discoteca, salon jocuri de carti, magazin mic si coafor. Hotelul mai dispune de o piscina cu apa de mare, 3 piscine cu apa dulce si 2 piscine separate pentru copii, terasa pentru plaja cu sezlonguri,, prosoape si umbrele, 2 pool/snack-baruri. Teren de joaca pentru copii.
Regimul de masa: demipensiune (toate mesele in sistem bufet).
All Inclusive: pensiune completa, bauturi locale (apa, racoritoare si bauturi locale alcoolice) gratuite intre orele 8:00 si 1:00 (noaptea), dupa masa cafea si fursecuri iar intre orele 8.00 si 24.00, cafea si ceai.
Sport si distractie: darts si teren de sport. Contra cost: tenis de masa, biliard si teren de tenis. Programe de animatie, muzica live si showuri, mini-club (4-12 ani) si minidiscoteca.

Camere hotel

Hotelul Jacaranda 4* dispune de 577 camere in mai multe cladiri, camere spatioase dotate cu telefon, TV satelit, seif de inchiriat, minibar contra cost, aer conditionat, uscator de par, baie, dus, WC si balcon sau terasa.

Masa hotel

Demipensiune.