Hotel Labranda Isla Bonita 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Labranda  Isla Bonita 4* este situat la 500 de metri de plaja Playa Fanabe, pe coasta Adeje din Tenerife. Hotelul Isla Bonita 4* oferă piscine în aer liber şi terase, o cadă cu hidromasaj, un teren de tenis, o saună şi o sală de sport. Toate apartamentele complexului Isla Bonita 4* sunt prevăzute cu Aer Condiţionat, balcon şi zonă spaţioasă de living cu o canapea extensibilă şi TV prin satelit. Chicineta include frigider şi aragaz. Hotelul Isla Bonita 4* este amplasat la doar 200 de metri de Parcul Anthelia şi la 1,5 km de parcul acvatic Siam. Recepţia este deschisă non stop şi oferă servicii de închiriere auto şi informaţii despre insulă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Labranda Isla Bonita 4* dispune de 2 piscine pentru adulti cu 4 jacuzzi, sezlonguri si umbrele gratuite, 2 piscine pentru copii, 2 terase pentru plaja (pe acoperisul ambelor hoteluri), teren de tenis, badminton, baschet, fotbal, handbal, tir cu arcul, squash, centru fitness cu sauna, sala de conferinte, 3 restaurante, 3 baruri, zona Wi-Fi (gratuit in zonele publice - receptie sau pub-uri), sala Internet pentru cei care nu au laptop.

Camere hotel

Camerele hotelului Isla Bonita 4* dispun de dormitor cu 2 paturi, birou, masa, seif, camera de zi cu canapea, fotoliu, telefon cu linie externa, TV satelit, frigider, baie echipata, chicineta si Aer Conditionat.

Masa hotel

All Inclusive.