Hotel H10 Madrid Puerta de Alcala 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul H10 Madrid Puerta de Alcala 4* se află la 100 de metri de Parcul Retiro din Madrid şi de staţia de metrou Principe de Vergara. Acesta este situat la 15 minute de mers pe jos de Puerta de Alcala, de piaţa Plaza Cibeles, la mică distanţă de mers pe jos de Palatul Sporturilor (Palacio de los Deportes) şi de Teatrul Nou Alcala (Nuevo Teatro Alcala). Muzeul Prado este situat la mai puţin de 1,5 km distanta, iar în centrul istoric al oraşului se ajunge cu metroul in 10 minute. Centrul comercial Serrano se află la 20 de minute de mers pe jos. La Aeroportul Barajas se poate ajunge în 20 de minute de mers cu metroul. Zona Salamanca este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de bucătărie gourmet , cumpărături și cultură. Turiștii care stau în această zonă vor găsi baruri și restaurante excelente în apropiere, la mai puţin de 5 minute de mers pe jos.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul H10 Madrid Puerta de Alcala 4* dispune de urmatoarele facilitati: room service, pranz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, încălzire, Aer Condiţionat, închirieri biciclete, restaurant, bar, mic dejun în cameră, WiFi gratuit in intregul hotel, parcare publica cu rezervare contra cost ( 26,40 EUR/zi).

Camere hotel

Toate camerele hotelului sunt dotate cu Aer Condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi televizor. Băile sunt moderne si sunt dotate cu articole de toaletă.

Masa hotel

Mic dejun.