Hotel H10 Atlantic Sunset 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  H10 Atlantic Sunset 5* inaugurat in luna mai 2019 se afla in statiunea Playa Paraiso din Tenerife, la 4 km de Golful Costa Adeje, la 10 km de statiunea Costa Adeje si ofera un interior spectaculos, camere cu un design stralucitor, 3 piscine largi in aer liber (din care o piscina infinita si o piscina in zona Privilege), 2 piscine pentru copii,  room service nonstop, sporturi acvatice, jocuri pe apa pentru copii, centru spa si programe antrenante de divertisment pentru familii. In plus hotelul dispune de o zona speciala pentru adulti (+ 18 ani) cu servicii specializate si activitati de timp liber. In apropierea hotelului se afla cateva terenuri de golf top class. La 28 de km distanta se gaseste Aeroportul international Tenerife Sur. Hotelul ofera vedere la Insula La Gomera situata vis-a-vis.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: WiFi gratuit, 291 de camere spatioase si moderne, 3 piscine in aer liber (o piscina infinita si o piscina in zona Privilege), 2 piscine pentru copii, sala de gimnastica, salon de frumusete, camere si servicii exclusive Privilege, centru spa, club pentru copii, 2 sali de conferinte si petreceri, room service non stop, programe de divertisment, sporturi acvatice, restaurant principal, 4 restaurante a la carte, snack bar, cafenea, bar la piscina, lobby bar, amfiteatru bar, bar Privilege la piscina, piscina interioara, masaj, sauna, fitness, jacuzzi, baie turceasca/baie de aburi, salon de frumusete, animatori, muzica live, spectacole.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, balcon/terasa, TV Smart cu canale internationale,  Nespresso pentru prepararea cafelei, mini bar, seif, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, oglinda cosmetica, halate de baie, papuci de casa.

Masa hotel