Hotel Colon Guanahani 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Situat în zona exclusivistă Costa Adeje, pe insula Tenerife, această mică şi atractivă proprietate în stil colonial este la doar o scurtă plimbare de plaja Fanabe.
Contruit in stil colonial intr-o zona animata, Hotelul Colon Guanahani 4* este o oaza de liniste si lux. Este amplasat la 150 de m fata de plaja Fanabe din Costa Adeje. Desi este un hotel relativ mic (154 camere) ofera servicii de calitate bazandu-se pe clientii fideli ce revin in fiecare an.
Deconectaţi-vă şi priviţi lumea care trece de la atmosfera liniştită la piscinele încălzite înconjurate de grădini frumoase şi liniştite. Exista, de asemenea, scaune de plajă în jurul piscinei, oferindu-va locul perfect pentru a petrece o zi cu toată familia. Pentru un pic de exerciţiu, jucaţi un meci de tenis pe terenurile hotelului. Urmaţi acest lucru, cu o sesiune de relaxare în Spa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Colon Guanahani 4* ofera oaspetilor sai restaurant buffet si restaurant a la carte, lobby bar si bar la piscina, Spa, gradini, 2 piscine incalzite - aproximativ 29°C, terasa cu Jacuzzi, sala de sport, tenis de masa, squash, billiard, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, tobogane si o sala de jocuri. In imediata apropiere sunt terenuri de golf.

Camere hotel

Hotelul Colon Guanahani 4* are in total 154 de camere decorate in culori calde, cu o arhitectura coloniala, ce distribuite in cladiri de 2 si 3 etaje. Camerele sunt dotate cu: telefon, mini-bar, TV, radio, seif, grup sanitar, halat de baie si papuci, terasa sau balcon, aer conditionat si internet Wi-Fi.

Masa hotel

Mic dejun.