Hotel Cleopatra Palace 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Cleopatra Palace 4* se afla in statiunea Playa de las Americas si face parte din Complexul Mare Nostrum si este situat exact pe plaja de nisip. Hotelul Cleopatra Palace 4* se află vizavi de plaja El Camison, în sudul insulei Tenerife. Hotelul oferă un centru Spa şi o piscină în aer liber, cu o terasă mare, înconjurată de coloane romane magnifice şi de statui de marmură ale zeilor. Centrul Spa de la Hotelul Cleopatra Palace 4* oferă o gamă largă de tratamente de sănătate şi înfrumuseţare, precum şi o zonă de piscină cu apă termală. De asemenea, sunt disponibile un centru de fitness şi o zonă de relaxare. Fiecare cameră de la Hotelul Cleopatra Palace 4* are o baie de marmură şi se deschide spre un balcon sau o terasă. Acestea oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit şi un minibar.

La Hotelul Cleopatra Palace, oaspeţii pot alege dintr-o varietate de restaurante şi snack baruri. Snack barul Marco Antonio serveşte sucuri naturale şi salate. Este disponibil şi un bar sportiv.

Hotelul face parte din complexul Mare Nostrum Resort, care include facilităţi sportive şi o zonă de joacă pentru copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Cleopatra Palace 4* ofera oaspetilor sai un centru Spa, 4 piscine pentru adulti, piscine pentru copii, Jacuzzi, solarium, sauna, 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de squash, mini golf, tenis de pasa, masa de biliard, gimnastica, sala fitness, sala aerobic, lectii Tai Chi si Yoga, sala TV, piano-bar, baruri, 13 restaurante, gradina, coafor, magazine, program de animatie, in special seara si muzica live.

Camere hotel

Hotelul Cleopatra Palace 4* dispune de camere decorate cu gust si dotate cu minibar, TV cablu, Aer Conditionat, baie de marmura cu telefon si foen, telefon, seif.
Alte tipuri de camere: Deluxe cu piscina, Deluxe cu vedere la mare (doar in Cleopatra Palace 4*), Suita vedere la mare si Suita vedere la mare cu piscina.

Masa hotel

Mic dejun.
Demipensiune.