Hotel Catalonia Las Vegas 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Catalonia Las Vegas 4* se afla in statiunea Puerto de la Cruz, in prima linie de la plaja, in fata Lacului Martianez si cu vedere spre vulcanul Teide, in centrul orasului. Acest hotel minunat este perfect amplasat vizavi de Lacurile Martianez, oferind privelişti uimitoare spre muntele Teide. Hotelul beneficiaza de Wi-Fi gratuit în zonele publice. Există o staţie de taxi vizavi de hotel. Un autobuz vă va duce de la staţia din apropiere în orice colţ al insulei. Indiferent de scopul şederii dumneavoastra, acest hotel are tot felul de facilităţi moderne pentru a vă satisface nevoile.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Catalonia Las Vegas 4* ofera oaspetilor sai o piscina incalzita, piscina pentru copii, sala de jocuri, gradinita, mini-golf, ping-pong, biliard, sauna, salon de infrumusetare, 2 coaforuri, cafenea, bar la piscina, bar show, gradina, restaurant, si o sala de conferinte cu o capacitate de 150 de persoane.

Camere hotel

Camere hotelului Catalonia Las Vegas 4* sunt dotate cu TV color - satelit, telefon cu linie directa, canal muzical, seif, baie de marmura complet echipata si uscator de par.

Masa hotel

Demipensiune.