Hotel Apartamentos Roc Portonova 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Apartamentos Roc Portonova 3* este amplasat   în ​​cea mai liniştită zonă din Palmanova, aproape de principalele centre comerciale si vis-a-vis  de clubul de iahting. Sala de mic dejun este deschisă din aprilie pana in octombrie, iar pe perioada verii exista si un  snack bar care serveste pe terasa in aer liber o gama variata de gustari,  cocktailuri si bauturi. Langa piscina exista un bar care serveste produse alimentare si ofera programe distractive. Hotelul dispune de 76 de apartamente spatioase, 2 piscine - o piscină interioară cu incalzire in timpul iernii si o alta piscina in aer liber, cu terase generoase.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Apartamentos Roc Portonova 3* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, bar, lift, WiFi contra cost, seif, schimb valutar, piscină interioară (deschisă în sezon), solar, piscină în aer liber, terasă, grădină, acces imediat la plajă, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, camere de familie, biliard, tenis de masă, parcare contra cost fara rezervare. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Apartamentele cu 1 sau 2 dormitoare duble (majoritatea cu vedere la mare) sunt formate din sufragerie,  baie privată, bucătărie utilată complet şi un balcon mare si au in dotatre  aer condiţionat, incalzire centrala, telefoane, TV prin satelit, parchet, cuptoare cu microunde si plite ceramice.


Masa hotel

Fara masa.