Hotel Iberostar Anthelia Grand 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Iberostar Anthelia Grand 5* este situat in statiunea Costa Adeje la 100 de metri de plaja Fanabe, la 10 minute cu masina de centrul orasului Adeje si la 20 de minute de mers cu masina de aeroport. Este un complex atractiv amplasat in gradini. Hotelul Grand Anthelia 5* este un complex atractiv, amplasat în grădini. Acesta are 2 piscine în aer liber şi camere cu balcoane, vedere la ocean şi Wi-Fi gratuit. Camerele de lux ale hotelului Anthelia Grand sunt spaţioase şi au aer condiţionat. Fiecare are un TV cu ecran plat.
Spa Thai Zen Space are o piscină cu hidromasaj, bai turceşti şi o sauna finlandeză. Tratamentele includ masaje, tratamente faciale şi împachetări. Un mic dejun tip bufet este servit în restaurantul Zeus, în timp ce Restaurantul Poseidon oferă preparate din bucătăria gastronomică, iar Portofino este specializat în mâncăruri italieneşti. Există, de asemenea, 2 baruri la piscină.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Anthelia Grand 5* ofera oaspetilor sai 2 piscine in aer liber, 2 baruri la piscina, restaurant tip bufet, doua restaurante cu meniu a la carte dintre care unul cu specific italienesc, bai turcesti, sauna finlandeza si o piscina cu hidromasaj.

Camere hotel

Camerele hotelului Anthelia Grand 5* dispun de TV, Aer Conditionat, minibar, balcon si internet gratuit.

Masa hotel

Mic dejun.