Hotel Fergus Bermudas 4*



Descriere hotel

Hotelul Fergus Bermudas 4* se afla intr-o zona exotica, la cativa pasi de Plaja Palmanova si apartine lantului hotelier Fergus Hotels. In centrul oraşului Palmanova sunt diverse magazine, baruri şi restaurante. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, terasă la soare, gradina, lift, aer condiţionat, incalzire, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, schimb valutar, spălătorie, cameră de bagaje, zonă de joacă, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant bufet, snack bar, pranz la pachet, solar, piscină în aer liber, animatori, divertisment de seară, club pentru copii, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masa, inchirieri biciclete, teren de golf  la maxim 3 km, teren de tenis. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, seif, minibar, telefon, birou, baie cu dus/cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par. 

Masa hotel