Hotel Expo Barcelona 4*



Descriere hotel

Hotelul Expo Barcelona 4* este situat langa Gara Sants din Barcelona,  la 10 minute de mers pe jos de Colina Montjuic unde se afla Muzeul Joan Miro si Centrul de congrese La Fira, iar la distanta de o statie de metrou se gaseste stadionul Camp Nou al echipei FC Barcelona. Hotelul apartine lantului hotelier  Hoteles & Resort EXPO. Restaurantul elegant Stop`nRest ofera preparate internationale a la carte, iar barul cu terasa de pe acoperis, cu o priveliste superba asupra orasului, serveste o gama variata de bauturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: terasa la soare, recepţie deschisă nonstop, parcare pazita si acoperita, solar, piscina in aer liber, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, camere pentru nefumători, schimb valutar, camera de bagaje, birou de turism, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, bar, snack bar, room service, inchirieri biciclete contra cost.  

Camere hotel

Fiecare camera moderna este dotata cu: aer conditionat, balcon, seif, telefon, birou, incalzire, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, dressing, frigider, baie cu cada, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun