Hotel BQ Andalucia Beach 4*



Descriere hotel

Hotelul BQ Andalucia Beach 4* este situat pe Paseo de Promenade Maritimo, la 50 de metri de plaja Torre del Mar Poniente la 5 minute de mers pe jos de Districtul El Copo din Torre del Mar  cu o gamă variata de magazine, baruri şi restaurante. Hotelul are acces uşor la o faşie lungă de plajă, care se întinde pană la portul de agrement Caleta de Velez aflat la 2 km distanţă. Restaurantul  hotelului serveşte preparate tradiţionale andaluze. De asemenea, există un cafe bar şi o terasă. Hotelul detine 160 de camere si apartine lantului hotelier  BQ Hoteles.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul BQ Andalucia Beach 4* dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, terasă, terasă la soare, spa & centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, închirieri biciclete, restaurant, bar, restaurant (bufet), snack bar, automat (băuturi), automat (gustări), închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, serviciu de concierge, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator, WiFi contra cost, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, încălzire, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, aer condiţionat, WiFi gratuit in spatiile publice si contra cost (5 EUR/zi) in camere, parcare proprie contra cost, cu rezervare.  

Camere hotel

Camerele sunt decorate simplu, cu pardoseli cu gresie şi mobilier din lemn. Fiecare cameră are TV cu ecran plat şi frigider. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil la un cost suplimentar.

Masa hotel

Pensiune completa.