Hotel North Island 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul North Island 5* din Seychelles a fost votat al 3lea cel mai bun hotel din lume la cea de-a 17-a editie a Premiilor  "Conde Nast Traveller Reader" in septembrie 2014. Toate cele 11 vile construite in acest veritabil paradis terestru  au un design deosebit si sunt construite din materiale locale de pe insula, piatra, lemn, sticla si acoperite cu stuf ylang ylang. Hotelul se afla la 30 km distanta de insula principala Mahe, accesibila cu hidroavionul in aproximativ 20 de minute. Plajele luminoase sunt inconjurate de cocotieri si copaci Takamaka, precum si de mai mult de 200 specii de plante.  Gastronomia insulara se bazeaza pe produse naturale locale, chef-ul fiind intotdeauna pregatit sa satisfaca preferintele oaspetilor. Oaspetii pot fi serviti in vila de catre majordom cu preparatele preferate, sau se pot bucura de picnicuri retrase pe plaja.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul North Island 5* dispune de urmatoarele facilitati: piscina de 45 metri lungime cu valuri, zona centrala de luat masa, pivinita de vinuri, salon larg, precum si o biblioteca speciala construita din blocuri de coral. Activitati sportive cum ar fi gimnastica si scufundarile sunt disponibile pentru doritori. Oaspetii pot pescui de placere, pot pleca in croaziere romantice la apusul soarelui, isi pot imbogati cunostintele in cadrul unor evenimente educationale, sau au posibilitatea sa faca mountain bike si catarari pe trasee montane. Tratamentele spa de lux au o abordare holistica si se adreseaza atat mintii cat si trupului. Acestea se pot face in intimitatea vilelelor, fiecare terapeut fiind instruit sa ofere o consultatie si sa aplicea procedura cea mai potrivita pentru diminuarea stresului, detoxifiere, reimprospatare si intinerire. Sunt disponibile plimbari cu caiacul pe ocean, snorkeling, plimbari in natura si o trasura pentru doua persoane de vila pe sejur.

Camere hotel

Fiecare din cele 11 vile luxoase detine un dormitor mare, Aer Conditionat, dressing room, salon, ventilator de plafon, mini bar, DVD/CD player, Wi-Fi, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, mini chicineta, piscina de sarituri, birou, baie en suite cu dus  interior si exterior, uscator de par. Un majordom este la dispozitia oaspetilor la fiecare vila.

Masa hotel

Pensiune completa.