Hotel New Emerald Cove 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul New Emerald Cove 4* este amplasat pe propria plaja in Anse la Farine din insula Praslin si este o destinatie linistita din insulele Seychelles, accesibila numai cu barca. La acest hotel se pot practica o varietate de activități, inclusiv snorkelling, volei pe plajă și pescuit de peşte spadă. O serie de excursii la Praslin cu plecare din Baie Ste Anne sunt disponibile. Oaspeții se pot relaxa la piscina situată foarte aproape de plajă, cu vedere la La Digue și Insula Ronde sau pot solicita  un masaj reconfortant. Restaurantul spațios Hibiscus, situat la 10 metri de plajă, servește preparate din bucătăria creolă şi internațională.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul New Emerald Cove 4* le ofera oaspetilor sai:  seif, magazine, Aer Condiţionat, prânz la pachet, schimb valutar, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, magazin de suveniruri/cadouri, restaurant, bar, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), pescuit, caiac, snorkelling, masaj, bibliotecă, piscină în aer liber, grădină, terasă, internet Wi-Fi  în întregul hotel gratuit.   

Camere hotel

Cele 42 de camere sunt situate într-o grădină tropicală luxuriantă de-a lungul țărmului si sunt dotate cu Aer Condiționat, telefon, mini bar, paturi cu baldachin si plase de tantari, baie proprie cu duș.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.