Hotel The Royal Suites Turquesa by Palladium 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul The Royal Suites Turquesa by Palladium 5* face parte din lantul hotelier Palladium si este situat foarte aproape de toate tentatiile orasului si de locurile care trebuie neaparat vizitate. Serviciile sale de inalta calitate raspund  celor mai exigente gusturi. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un centru de afaceri, room service non stop, sali de conferinte, restaurant, magazine, seif.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Royal Suites Turquesa by Palladium 5* dispune de urmatoarele servicii si facilitati: restaurant, salon, casino, bar, room service 24 de ore, centru de afaceri, sali de conferinte, magazine, seifuri, servicii de spalatorie/curatatorie, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, centru de fitness, masaj, jacuzzi, piscina, sauna, spa, teren de tenis, piscina exterioara, sporturi pe apa motorizate.

Camere hotel

Hotelul dispune de camere dotate cu: balcon/terasa cu scaune si masuta de lemn, Aer Conditionat, sofa in living, hidro masaj, baie cu dus, telefon si radio, uscator de par, mini bar, TV LCD, DVD player, telefon direct, seif electronic, filtru de cafea/ceai, statie de andocare pentru MP3, iPod, internet Wi-Fi,  livrare de ziare in camera.


Masa hotel

All inclusive