Hotel Natura Park Beach & Spa Eco Resort 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Natura Park Beach & Spa Eco Resort 5* beneficiaza de un design arhitectonic bazat pe utilizarea resuriselor naturale ale zonei, cum ar fi piatra, cocotierii, lemnul si trestia, pentru a crea un ambient linistit si confortabil. Hotelul  este un loc idilic pentru a va petrece o vacanta relaxanta in Caraibe, deoarece se afla situat intr-o pozitie privilegiata a zonei Punta Cana si va ofera o mare diversitate de activitati si servicii speciale. Gradinile tropicale luxuriante cu o fauna si o flora specifica zonei, va vor oferi in fiecare zi un spectacol unic in drumul dumneavoastra spre plaja. Hotelul este situat chiar pe plaja Bavaro, fiind una dintre cele mai frumoase plaje ale insulelor Caraibe, reprezentand alegerea optima pentru iubitorii de frumos, raportul pret calitate fiind unul dintre cele mai bune din zona.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurante, 6 baruri, piscina pentru adulti cu piscina pentru copii in interior, piscina pentru copii cu bariera de securitate interna, jacuzzi, prosoape si umbrele de soare la plaja si piscina, centru comercial cu mini-market, parcare, casa de schimb, receptie deschisa 24/24 ore, internet, live tropical music, spectacole, lectii de dans/vela/tenis, curs de golf, scoala de echitatie, sporturi nautice/sala/camp, mini club (2-12 ani), loc de joaca special amenajat si ingradit pentru copii, aer conditionat in locurile de joaca si baby sitting.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu doua paturi single/pat dublu, sofa (optional), aer conditionat, ventilator de tavan, bai complet echipate, uscator de par, mini-bar, coffee/tea maker, room service, linie telefonica directa, TV satelit, acces internet, safe box, terasa sau balcon cu vedere la gradina sau la ocean.

Masa hotel

All Inclusive.