Hotel Riu Dunamar 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Riu Dunamar 5* este amplasat la aproximativ 30 de km de Cancun in zona continentala a Insulei Mujeres, pe plaja cu acelasi nume. Hotelul cu 700 de camere inaugurat in decembrie 2017 ofera cele mai moderne facilitati, printre care WiFi in intregul hotel, o excelenta oferta gastronomica,  servicii hoteliere la cele mai ridicate standarde specifice lantului hotelier RIU Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: restaurant principal, 4 restaurante tematice (italian, asiatic, gourmet, steakhouse), 2 lounge bar, 4 baruri, 5 piscine in ae liber, piscina pentru copii, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina, terasa la soare, sala de gimnastica, spa si centru de wellness, baie de aburi, salon de frumusete, masaj, jacuzzi, sala de conferinte, boutique, WiFi gratuit, caiac, catamaran, scufundari, se ofera si o lectie de scufundare la piscina, programe d eanimatie zilnice pentru copii si adulti, spectacole muzicale  live infiecare seara pentru adulti, discoteca, teren de golf la 5 km departare.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, zone de relaxare, canapele, TV cu canale prin satelit, minibaruri, balcoane sau terase cu vedere la ocean. 

Masa hotel

All Inclusive.