Hotel Paradise Cove Boutique Hotel 5*



Descriere hotel

Hotelul Paradise Cove Boutique Hotel 5* este situat pe o plaja privata, la 10 minute de mers cu mașina de Grand Bay cu viața de noapte animată, si  la doar 2,5 km de Cap Malheureux, inconjurat de o grădină cu vegetație tropicală luxuriantă si cu o piscină infinită. Oaspeții pot explora oceanul în barci cu fundul din sticlă. Hidrobiciclete și caiace sunt disponibile pentru  explorari. Terenuri de tenis și facilități de schi nautic sunt disponibile gratuit. Centrul Spa Cinq Mondes oferă o gamă de masaje și tratamente moderne. Cele 4 restaurante servesc o gamă de mâncăruri din bucătăria locală și internațională. Oaspeții pot lua masa într-unul dintre pavilioanele mici, pentru 2 persoane, construite pe piloni, printre cocotieri. Indigo Restaurant & Pop-In Bar are vedere la insulele nordice si servește cocktail-uri tropicale. Hotelul este exclusiv pentru adulti (> 18 ani).

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Paradise Cove Boutique Hotel 5* dispune de o paleta larga de facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină,  terasă la soare, teren de tenis, pescuit, biliard, windsurfing, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, închirieri biciclete, bibliotecă, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, prânz la pachet, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, coafor/frizerie, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, seif, camere pentru nefumători, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit, parcare proprie gratuita.

Camere hotel

Cele 67 de camere sunt decorate  în culori calde și au mobilier din lemn, baie proprie, terasă sau balcon, TV cu ecran plat și Aer Condiționat. Unele camere au vedere la golf.  

Masa hotel

Demipensiune;
All Inclusive.