Hotel Premier Inn London City (Tower Hill) 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Premier Inn London City (Tower Hill)  3* se afla la doar 500 de metri de Tower Bridge si la 5 minute de plimbare de celebrul Turn al Londrei. La 20 de minute distanta se afla renumita si fastuoasa Catedrala St. Paul. Staţia de metrou Aldgate este la 5 minute de mers pe jos, iar South Bank plina de viaţă este la doar la 1,6 km distanţă. Micul dejun este format din preparate traditionale  gatite. La barul salon se ofera bauturi si gustari, iar restaurantul serveste meniuri variate la pranz si la cina. Hotelul face parte din lantul hotelier Premier Inn si detine 163 de camere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Premier Inn London City (Tower Hill)  3* dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, fax/copiator, restaurant, bar, ziare, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, încălzire, Aer Condiţionat, Wi-Fi contra cost 3 GBP/zi in intregul hotel.  Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private.

Camere hotel

Camerele decorate modern in culori calde au Aer Conditionat, birou, baie cu dusuri de lux si articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.