Hotel OZEN Life Maadhoo, A luxury All Inclusive Resort 5*Descriere hotel

Hotelul OZEN Life Maadhoo, A luxury All Inclusive Resort 5* este situat in Atolul Male Sud  din Arhipelagul Maldivelor. Oaspetii sunt intampinati inca de la aeroport de personalul hotelului care ii insotesc pana la barca de viteza care ii conduce  pe superba insula Maadhoo. Iubitorii sporturilor acvatice intalnesc cele mai bune conditii pentru scufundari si snorkelling, pescuit si excursii cu barca. Vilele resortului sunt luxoase si detine cele mai noi facilitati. Restaurantul The Palms ofera o gama variata de preparate asiatice din gastronomia indiana, sri lankeza si maldiviana combinate cu specialitati chinezesti. Restaurantul M6M (construit sub apa) ofera preparate la gratar si raci. Centru Spa ELENA ofera tratamente si masaje traditionale. Copiii au parte de noi aventuri si jocuri incantatoare la clubul destinat lor.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul OZEN Life Maadhoo, A luxury All Inclusive Resort 5* le ofera oaspetilor sai: centru de scufundari certificat PADI, centru Spa si wellness, canoe, pescuit, snorkelling, windsurfing, excursii cu barca,  experiente submarine exclusive Sub-Zen by Atmosphere, restaurante a la carte cu specific asiatic, bar, bar la piscina.

Camere hotel

Vilele amplasate in gradini tropicale, decorate in culori calde si cu mobilier de lemn sunt dotate cu terase largi, ventilatoare de plafon, bai  spatioase in aer liber cu dusuri cu efect de ploaie si cazi. 

Masa hotel

Mic dejun.