Hotel Kandima Maldives 4*Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Kandima Maldives 4* se inaugureaza in decembrie 2016 in atolul Dhaalu. Complexul hotelier este incadrat de vegetatie luxurianta, are plaje cu nisip fin si golfuri splendide. Transferul de la aeroport dureaza 30 de minute cu avionul, apoi 20 de minute cu barca cu motor. Complexul se desfasoara pe insula de 3 km lungime. Piscina principala este mai larga de 100 de metri. Hotelul se adreseaza tuturor categoriilor de turisti: proaspat casatoriti, familii cu copii, cupluri, solitari, tineri aventurosi, scufundatori si oaspetilr dornici de relaxare intr-un cadru natural de vis si cu dotari la cele mai inalte standarde. Zestrea de cazare cuprinde 20 de vile pe plaja cu piscina, 30 de vile pe plaja cu jacuzzi, 20 de vile pe apa cu piscina, 30 de vile pe apa, 30 de vila pe apa cu jacuzzi si 132 de studiouri sky si pe plaja. Cele 8 restaurante si baruri ofera multiple optiuni cum sunt preparatele mediteraneene, chinezesti, gourmet, gratar, gustari, salate, bauturi, sucuri proaspete si cocktailuri.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Kandima Maldives 4* ofera: piscina principala in aer liber, plaja privata, 8 restaurante si cluburi, sporturi nautice, snorkelling, scufundari, canoe, pescuit, windsurfing, volei pe plaja, tenis, sala de fitness, centru spa, aer conditionat, gradina, terase, umbrele, sezlonguri.


Camere hotel

Cele 274 de camere confortabile si spatioase sun dotate cu ferestre pana in tavan, terase mobilate, paturi king size, TV cu ecrane plate, telefoane, birouri, bai private, jacuzzi sau piscine proprii.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.