Hotel Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa 5* este situat la doar 30 de minute distanta cu barca cu motor  de atolul Male Nord, pe o insula feerica unde totul este la indemana. Aici este gazduit campionatul anual de surfing al insulelor Maldive. Hotelul luxos este amplasat intr-o minunata si luxurianta gradina tropicala si ofera o alegere sofisticata si inovativa de recreere intr-un veritabil paradis terestru. Serviciile sale de inalta tinuta si facilitatile de ultima ora care imbina modernul cu utilul se adreseaza oaspetilor care doresc petrecerea unei vacante de vis in cuplu, in famile sau cu prietenii in conditii de confort ireprosabile, imbinand relaxarea cu activitatile sportive, deliciile gastronomice si aventura cunoasterii unei culturi si unor tinuturi de o tulburatoare frumusete.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa 5* etaleaza o gama diversa de facilitati: piscine pentru adulti si copii situate in aer liber, centru de scufundari certificat PADI 5*, surfing, sporturi cu motor (parasailing, ski jet, banana, wakeboarding, kneeboarding, ski pe apa), facilitati de fitness ultramoderne, yoga, gimnastica, terenuri de tenis, turul insulei cu aeroplanul, lectii de gatit, fotografii din aeroplan, picnic, croaziera si inot cu delfini, jogging, snorkeling, vizite in micile sate traditionale maldiviene, sali de intruniri, organizare de evenimente, servicii nuptiale.

Camere hotel

Apartamentele si vilele situate pe apa sau pe plaja au dotari moderne: TV prin satelit, DVD/CD player, uscator de par, perne hipoalergice la cerere, fax la cerere, seif, Wi-Fi, fier si masa de calcat la cerere, telefon cu mai multe linii si mesagerie vocala, bar frigider, cafetiera/ceainic electric. Se ofera servicii de menaj de doua ori pe zi.

Masa hotel

Mic deju;
Demipensiune;
Pensiune completa.