Hotel Miavana Resort 5*Descriere hotel

Hotelul Miavana Resort 5* se afla pe Insula Nosy Ankao situata in nord-estul Madagascarului si este inconjurat  de apele calde ale Oceanului Indian. Acest refugiu ultra luxos ofera combinatia ideala intre plajele salbatice, aventurile incitante incluzand scufundari, snorkelling, kitesurfing, pescuit si zboruri cu helicopterul, mesele delicioase si clipele minunate de relaxare. Oaspetii pot porni in safariuri si pot observa viata salabatica a faunei de pe insula. Accesul la acest luxos hotel este asigurat numai cu helicopterul de la Diego Suarez, aflat in nordul Madagascarului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: gradina, terasa la soare, heliport, bar, salon, restaurant, piscina in aer liber, transfer la aeroport, parcare, serviciu de concierge, spalatorie, serviciu zilnic de menaj, tratamente spa si wellness, aer conditionat, tururi si transferuri la cerere, xufundari, snorkelling, pescuit la adancime, jet ski, kitesurfing, observarea testoaselor si delfinilor, excursii cu helicopterul, drumetii in padurea tropicala.

Camere hotel

Fiecare vila cu 1,2 sau 3 dormitoare ofera: aer conditionat, mobilier din lemn, salon, baie en suite, zona de plaja si vedere frontala la ocean.

Masa hotel

All Inclusive.