Hotel Secrets Wild Orchid 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Secrets Wild Orchid 5* este destinat doar adulților și se află pe o plajă privată de la Marea Caraibilor. Acest hotel cu 350 de camere apartine lantului hotelier AM Resosrts. Printre cele 19 opțiuni de luat masa se afla restaurantul  Oceana, care oferă mese pe malul oceanului și specialități din fructe de mare la grătar, iar dintre baruri amintim Lamantini Swim-up Bar, care servește băuturi tropicale pe marginea piscinei. Noptile se organizeaza petreceri tematice. Aeroportul International Sangster se afla la 5,4 km distanta de complex. Centrul de divertisment Bob Marley se află la 2,4 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Secrets Wild Orchid 5* le ofera oaspetilor lor piscină în aer liber (deschisă tot anul), teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, snorkeling, saună, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, cameră de jocuri, animatori, restaurant, bar, Wi-Fi in camere contra cost 15 USD/zi, room service, recepţie deschisă non stop, serviciu de concierge, spălătorie, săli de conferinţe şi petreceri, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu balcon cu vedere la ocean, statie de incarcare iPod, TV cu ecran plat, mini bar aprovizionat.

Masa hotel

All Inclusive.