Hotel Jakes Hotel, Villas & Spa 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Jakes Hotel, Villas & Spa 4* situat pe Plaja Treasure, in St. Elizabeth - Jamaica se afla la 60 de minute de mers cu masina de YS Falls si la aproximativ 1,6 km de Pelican Bar, accesibil cu barca, de-a lungul litoralului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, seif, schimb valutar, cameră de bagaje, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, centru de afaceri, spălătorie, WiFi gratuit in zonele publice, spa și centru de wellness, masaj, sesiuni de yoga, sezlonguri, piscină în aer liber, bar, restaurant, parcare publica gratuita fara rezervare, drumeţii, gradina, ciclism, cameră de jocuri, iesiri in pub-uri, snorkelling, inchirieri biciclete, seri de film, curs de gatit. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare detine: aer condiţionat, seif, telefon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, CD player, frigider, ventilator, statie de andocare iPod, plasa de tantari, baie cu dus/cada, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa.